Aanmelden om cadeautjes te regelen voor je kinderen

Heb jij moeite om met Sint Nicolaas ook cadeautjes te regelen voor je kinderen? Dan ben je bij ons natuurlijk meer dan welkom! Wij willen dit jaar proberen om ALLE kinderen in Gorinchem een cadeautje te geven in de leeftijd 0 t/m 17 jaar.

Hoe kun je aanmelden?

Het fijnste is voor ons om je aan te melden via de Voedselbank Gorinchem of Stichting Leergeld. Hiervoor zijn speciale aanmeldingsformulieren die ervoor zorgen die jullie privacy bewaakt blijft. Mocht er om wat voor reden dan ook geen mogelijkheid zijn om je aan te melden via Leergeld of Voedselbank? Dan kun je het beste met ons bellen via 06-19391275 (Maarten) of mailen naar sintnicolaasteam@gmail.com. Dan kijken we hoe het probleem opgelost kan worden.

Maar ik zit niet aangesloten bij de Voedselbank of Leergeld?

Maar stel je bent niet aangesloten bij de Voedselbank of Leergeld maar je wilt wel graag dat je kinderen een cadeautje krijgt. Dan hebben wij ook genoeg mogelijkheden hiervoor. Dat betekend wel dat wij samen met jou kijken naar je situatie en hoe we dit kunnen oplossen. Het beste kun je dan ook contact met ons op nemen. Dit kun je doen door te bellen met 06-19391275 of mailen naar sintnicolaasteam@gmail.com.

Maar ik woon niet in Gorinchem, maar wel in de buurt!

Als dat de situatie is, gaan we ook samen met jou kijken naar de situatie. Wij kunnen niet beloven dat je het gaat krijgen, maar als we genoeg speelgoed hebben, dan laten we ook jouw zoon en/of dochter niet in de kou. Hiervoor kun je het beste met ons bellen via 06-19391275 of mailen naar sintnicolaasteam@gmail.com.